det var inte Lasse Berghagen

Diana kom försent idag
tror hon hade den mest rättfärdigande ursäkten någonsin
det var inte Berghagen som klev på bussen
det var inte en gammal vän som fastnat med skägget i brevlådan

det var ett bombhot mitt i Kalmar och Diana satt fast på en buss mitt i smeten
stackare!



 från Aftonbladet
Nyheter
Normal text Stor text Extra stor text

Här grips misstänkt bomb-
man i Kalmar

Mannen har gett upp och gripits

Ett stort område i centrala Kalmar spärrades av och människor evakuerades efter att en man hävdade att han hade en bomb på sig.
Mannen har nu gett upp och gripits.
Här förs han bort av polisen.
Ett stort område vid Norra vägen och Malmen i centrala Kalmar nära gamla polishuset spärrades av efter att en man uppgavs ha lagt ifrån sig ett vitt paket vid en skulptur och ställt krav att få saker av polisen.

Får inte stå vid fönster

– Han rör sig i området nu och vi har spärrat av och försöker få kontakt, det är en ung kille som säger att han har en bomb på sig. Självklart håller vi folk härifrån så att ingen ska komma till skada. Vi tar detta på fullaste allvar, sa Ulf Karlsson, informationschef på polisen i Kalmar.
Anställda på Försäkringskassan fick inte lämna byggnaden de befann sig i. Samma sak med andra arbetare i området och elever vid en skola. Samtidigt ombads alla att ha ytterkläderna på sig.

"Attans, nu tar han av sig något"

Lina Olausson, 26, är frisörelev och jobbar på platsen.
– Det är lite nervöst här, vi får inte gå ut för polisen har spärrat av hela området sedan ungefär en halvtimme. Nu säger polisen att vi ska backa undan från fönsterna.
– Jag ser att den här mannen pratar i telefonen hela tiden medan poliserna, från fyra bilar och en bombbil, försöker få kontakt med honom. Han är runt 30, har en påse i handen och pratar i telefonen hela tiden. Attans, nu tar han av sig något. Verkar vara en luva, sä ger Lina Olausson.
Eleverna på en närbelägen skola uppmanades att hålla sig borta från fönstren.Mannen, klädd i en jacka med uppdragen huva, stod vid skulpturen på Trädgårdsgatan, nära gamla polishuset i Kalmar. Enligt polisen kastade han ifrån sig ett paket i ilska.Enligt Ulf Karlsson är mannen känd av polisen sedan tidigare.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som sagt nu är det kaos i Kalmar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0