Torsdag!

Sitter på Kalmars stadsbibliotek.
Trivs ändå ganska bra här....brukar inte gilla bibliotek men har kommit på att det är nog mer "skolbibliotek" jag inte gillar. De påminner mig på något sätt om att det är skola du ska pyssla med - konstigt. Ett stadsbibliotek signalerar mer mysfaktor. Trots att det faktiskt är plugget jag nu sitter med.

Sitter här och känner redan nu att träningsvärken från dagens klass inte kommer att vara nådig. För gamla simmare så kan jag dra paralleller med värken man fick under utomhusträningen när det var dags för grodhopp i trapprna på tinnis. Eh, what? Kommer säkert icke simmare säga då. Eh, jag tror jo, säger jag då. Och så säger jag även;
- kom tillbaka med ert "Eh, what" efter den dagen då ni kört ett pass i dom trapporna. Det kommer inte komma ett "Eh, what" då....det kommer komma ett aldrig mer och en önskan om att inte behöva böja sig ner den närmsta veckan.  

Nog om det...sa ju att det var lite mysfaktor här. Mysfaktorn förstördes precis av att en mycket underlig filur satte sig snett emot mig för att garva oavbrutet. Han läser någon sorts serietidning. Ser så där nördig ut som bara en serietidingsklubbare kan.
Jag har satt i mina hörlurar i öronen....gjorde det väldigt demonstrativt men det verkar inte hjälpa ett skit. Han blandar asgarv med flin fortfarande.
Och inte är mina hörlurar till någon vidare hjälp heller för den delen....det är så fruktansvärt stressande att höra sin egen andning hela tiden. Det blir plötsligt ett väldans ljud på den när man sätter lurar i öronen utan musik.

Nog om det oxå....jag ska vara effektiv i någon timma till. Slå ner han framför mig alternativt klippa sönder tidningarna hans och skriva lite på min uppgift.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0