bättre sent än aldrig.

Bakom kulisserna.
Smögen 2012, Kliché a la solnedgång och picknick på klipporna.
 
Kortet visar vackra vyer. Fantastiskt landskap,.
Kortet avslöjar dock inte den snåriga, långa, blåsiga och väldigt besvärliga väg vi var tvungna att ta för att nå denna plats.
 
Kortet visar på njutande flickor.
Kortet avslöjar dock inte kylan och blåsten som skapade en viss oreda och okoncentration gällande picknicken.
 
 
 
 
Kortet visar "Vackert moment".
Kortet avslöjar dock inte vilken usel idé det vackra momentet visade sig vara. Fickmåsattack i stil med Pearl Harbour skapade panik hos flickorna och picknicken var tvungen att avlägsnas illa kvickt.
 
 
 
Kortet visar på en fri flicka.
Kortet avslöjar dock inte att den fria flickan egentligen springer med en soppåse i handen bestående av hela picknicken samtidigt som hon är jagad av tjugo genmanipulerade fiskmåsar.
 
 
 
Kortet visar dansande och glada brudar.
Kortet avslöjar inte att de dansande brudarna precis har lämnat den vackra klippavsatsen UTAN att ha sett solnegången och detta på grund av köldskador och livslång rädlsa för allt som flyger.
 
 
Kortet visar en solnedgång.
Kortet avslöjar dock inte att platsen för solnedgången som sagt är fel. Solnedgång över parkering var nog inte  riktigt samma sak som att bevittna solnedgång över havet.
 
 
Kort må ibland visa en förskönad bild av verkligheten men ibland kan även det motsatta ske. Men oftast så visar de trots allt det exakta.
Volia. Gänget i Smögen. Faboulous time.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0