Dagens nyheter.

Surfade in på Kalmars dagstidning imorse and this was the Top news..



Surfade in på Corren igår och då var detta the Top news:
"Kiosk i Motala bestulen på 62 kronor"

Tror de lokala tidningarna har kommit lite på kant med det där att identifiera nyhetsvärdet i olika nyheter.
Därför känner vi här i källarvåningen att vi har en viss skyldighet att återge vår syn på dagens toppnyheter till våra vänner och ovänner för att således få en viss balans i byn.

Så. När? Var? Hur? 2/2-2012

1. E&M´s källarvåning fick för andra morgonen i rad besök av ett gäng slagbetongsborrare. Vilket härligt ljud att vakna till igen svarar E&M i kör på frågan "Hur upplevde ni det?"
2. M har ny bloggdesign. Det är en jävla djungel ska man veta. Tyvärr består djungeln mest av putinutt hjärtan, rosa teman och blommor. M känner sig inte riktigt hemma i det temat. Sad face.
2. Att även Kalmar kan drabbas av kraftiga snöfall är för kalmariterna tydligen fortfarande endast en hörsägen - detta trots att snöstorm har varit ett faktum åtaliga gånger under åren som E&M har bott i staden. E&M uppmanar därför alla att förbereda sig för kaos i staden de närmaste dagarna.
3. C & M har ikväll planerat gängets examensresa om ett år- lite att ta ut segern i förskott kan tyckas men är man född till vinnare så är man och då är det inte mer än rätt att man planerar utefter det anser vi.  
3. M åker mot Linköping imorgon och hoppas innerligt att tågen går som de ska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0