Att renovera och möblera.

Låt oss säga att du ska möblera om i ett ett rum bestående av ganska stora och otympliga möbler. Då kan det vara en idé att innan omkastningen av möbler se till att någon sorts plan för hur det hela ska gå till har upprättats innan.

 

Att börja med att flytta soffan, som för övrigt står mellan sängen och tv anordningen, med mattan under soffan kvar samt bäddsoffanordningen fortfarande utdragen hör antagligen inte till de mest briljanta logistikidéerna.

 

Jag befinner mig just nu i någon sorts möbelliknande borglabyrint. Inga möbler kommer varken fram, bak eller åt sidan. Inte jag heller för övrigt. Vi befinner oss alla i vad man skulle säga "fast i skruvstädet". Spännande men väldigt opraktiskt. Tv:n gör sig inget bra bakifrån. Soffan gör sig inte särskilt bra inkörd mot fönstret heller för den delen. Det är lixom inte riktig bra.

 

Detta bloggande kan därför nu ses som ett desperat men diskret rop på hjälp. Så, kom igen, kom och hjälp en strandsatt kvinna i nöd och få några extra poäng insatta på ditt personliga karma konto direkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0