i allas jävla panna.

Ponera att du vaknar till efter ett högst oplanerat eftermiddagsvil och har lite svårt att både lokalisera dig och förstå vad som sker runt dig.
Ponera därefter att du tittar bort mot TV:n och ser en remsa längst ner i rutan som talar om för dig vad det är för program som visas. Av den talande titeln ifråga ser du att programmet inte skulle vara något för dig och byter därför snabbt kanal.
Ponera sedan att du dagen efter tv:incidenten får en fråga som innefattar ett oklart klockslag och att du inser att just det okända klockslaget måste ha varit när du vaknade från vilandet. 
Ponera därefter att du kommer med den briljanta idén att personen som söker efter det oklara klockslag kan få fram ett hyffsat korrekt klockslag genom att ta reda på när programmet som du vaknade till visades.  
 
Efter allt detta ponerande så vill jag bara flika in med ett litet ponerande tips innan vi avslutar detta fiktiva fall, ett tips som jag kom att tänka på lite spontant, inte ett tips framtaget från egna erfarenheter eller så.
Tips: dubbelkolla vad programmet du vaknade till handlade om INNAN du på en bensäkert sätt förklarar handlingen för någon annan.
 
Bara för att exemplifiera, Tv: programmet " I Simons panna"  är inte ett science program som handlar om vad som försigår innanför pannbenet på Simon. " I Simons panna" är ett matlagningsprogram som handlar om vad Simon lagar i sin jävla STEKPANNA.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0