söndag.

Igår gick vår utflyttningsfest av stapeln. I underbart sällskap röjde vi i källarhaket a la M & E för sista gången. Om två veckor stämplar vi ut ur denna lägenhet för gott.



Det är ju inte utan att man blir lite rörd (o full).

Fantastisk kväll i alla fall.

Idag har också varit en fantastisk dag. Strålande sol och sommarvärme har inneburit promenader, lapning av sol, mysläsning och dopp i havet (okej, det var cirka 20 cm djupt så hur mycket hud som egentligen träffade vatten kan diskuteras).

Av någon märklig anledning har ämnet ormar kommit upp i samtal flera gånger under dagen. 

Därför,
Förstår ni, ALLTSÅ FÖRSTÅR NI, hur denna åsyn får oss att tro att snacket om krabaterna tidigare under dagen var tecken? Tecken som innebar - fly Kalmar, världens farligaste orm är på rymmen och har etablerat sig i en trädgård i staden.

HEMSKT!

 

Upptäckten och den medföljande förskräckelsen kring denna orm resulterade i ett rädslahopp, precis vid landningen av detta hopp insåg vi dock att ormen var fejk och därmed stod det säkert några ungar någonstans och skrattade gott. För att på något sätt reparera detta misstag och med det få tillbaka vår värdighet jobbade vi i sann Nalle Puh anda;

”För att visa att man inte alls blev rädd när man hoppade till kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig” (Nalle Puh)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0